بازدید سرزده رئیس‌جمهور از مرکز ترک اعتیاد سروش و افطار با مددجویان کمپ توضیحات دفتر محسن رفیق‌دوست درباره یک مصاحبه جنجالی سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها سال ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد برنامه‌ریزی برای تربیت ۵۰۰ هزار نیرو در حوزه هوش مصنوعی سردار قاآنی: حرکت در مسیر حق محصول مقاوم بودن است سرلشکر سلامی: مقاومت تنها راه نجات از بردگی و اسارت است دریادار ایرانی: رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین باعث امنیت منطقه است ترور نافرجام جانشین اطلاعات فراجا سیب و سوران سرلشکر سلامی: مأمور به پیروزی هستیم/سپاه پیچیده‌ترین نبرد‌های تاریخ را با موفقیت اجرا کرده است پزشکیان: هرگونه تنش، ناآرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم طرح ساماندهی حوزه‌های انتخابیه مجلس در شورای نگهبان تایید شد اعلام ۶ گروه اتباع افغانستانی که می‌توانند در ایران بمانند/ شرایط ادامه تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان اتباع ابول کورکور، شرور معروف ایذه، در درگیری مسلحانه کشته شد انهدام دو تیم تروریستی ۹ نفره در سیستان و بلوچستان وزیر دفاع: باید به سرعت نیروی دریایی خود را گسترش دهیم

تأکید فرمانده معظم کل قوا نسبت به ارتقای معیشت کارکنان ارتش

امیر حیدری در آئین افتتاح ۸۰ واحد مسکونی نیروی زمینی ارتش، گفت: فرمانده معظم کل قوا همواره نسبت به ارتقای معیشت کارکنان ارتش تأکید دارند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۱ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 16
کد خبر: ۳۶۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرتیپ کیومرث حیدری عصر امروز در آئین افتتاح ۸۰ واحد مسکونی ارتش در شهرضا با بیان اینکه امروز ولایت‌محوری در نیروی زمینی ارتش به عنوان مهمترین اصل است، اظهار داشت: امروز ما امانتدار خون شهدا هستیم، باید باور داشته باشیم که صراط مستقیم، ولایت فقیه است و تا زمانی که پشت سر ولی فقیه حرکت کنیم این اقتدار هر روز بیشتر می‌شود.

 

وی با اشاره به تأکید فرماندهی معظم کل قوا در راستای رسیدن به وضعیت کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: چندین بار به حضور رهبر معظم انقلاب رسیده‌ام و هر بار ایشان بر ارتقای معیشت کارکنان به ویژه خانه‌دار کردن آنها بسیار تأکید کرده‌اند.

 

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه ارتش در حوزه تأمین مسکن برای کارکنان گام‌های بلندی را برداشته تا دغدغه خانه‌دار شدن را نداشته باشند، گفت: در راستای تأمین مسکن غیرسازمانی کارکنان نیروی زمینی ارتش در شهرضا امروز ۸۰ واحد به بهره‌برداری می‌رسد و کلنگ ۲۴۰ واحد نیز زده می‌شود.

 

وی با بیان اینکه در مدت یکسال باید این واحدها به بهره‌برداری برسد، بیان کرد: تأمین معیشت کارکنان ارتش از مهمترین مطالبات فرماندهی معظم کل قوا است که برای عملی‌کردن آن تمام تلاش خود را می‌کنیم.

 

امیر سرتیپ حیدری با اشاره به شهادت سردار سلیمانی بیان کرد: سردار سلیمانی در ابعاد سیاسی و نظامی یک سیاستمدار و در عین حال یک نظامی با تقوا، طراح و آینده‌نگر و بسیار شجاع بود.

 

وی با بیان اینکه سردار سلیمانی در طراحی و اجرای عملیات‌ها در صحنه‌های نبرد و هدایت جنگ‌های راهبردی بود، گفت: رئیس جمهور آمریکا دستور ترور او را صادر کرد تا مبادا مانعی برای قدرت‌افکنی و سیطره او بر دنیا شود.

 

فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به اعلام پایان سیطره داعش از سوی سردار سلیمانی افزود: امروز در جبهه مقاومت، ارتش‌هایی برخاسته از متن ملت مسلمان و انقلابی ایجاد شده است.

 

وی با بیان اینکه سردار سلیمانی نمونه و اسوه صبر و مقاومت در برابر ظلم و ستم بود، تصریح کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران قهرمانانی همچون سردار سلیمانی و صیاد شیرازی دارد که باید فصل‌هایی از تاریخ به آنها اختصاص پیدا کند و نویسندگان و حماسه‌سرایان باید به ابعاد قهرمانی آنها بپردازند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر